23 Nisan 2013 Salı

20 Dakika 16. Bölüm Özeti

Koynumdaki düşman... Ali dostlarının kim olduğundan artık emin. Fakat koynunda beslediği yılandan habersiz... Büyük bir kararlılıkla şantajcının kimliğine ulaşmaya çalışıyor. Onu araştırırken asıl düşmanını keşfetmesi ise an meselesi... Demirbahçe'de ise bir dostluk sınanıyor.... 20 Dakika dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor, Star Tv ekranlarının sevilen dizisi 20 Dakika da bu hafta neler yaşanacak gelin beraber öğrenelim. 20 Dakika 16. Bölümü ile 23 Nisan 2013 Pazartesi günü Star Tv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

20 Dakika 16. Bölüm Özeti

Ali dostlarının kim olduğundan artık emin. Fakat koynunda beslediği yılandan habersiz... Büyük bir kararlılıkla şantajcının kimliğine ulaşmaya çalışacak. Onu araştırırken asıl düşmanını keşfetmesi ise an meselesi. Demirbahçe'de ise bir dostluk sınanacak. Zorba, Melek'le ilgili cevabını henüz vermedi. Zorba hangisini seçecek: Melek'in ebedi dostu kalmayı mı, koynundaki yılan olmayı mı? Kuzgun yeni bir ipucuyla Ozan'ın karşısına çıkacak. Kuzgun'un ağzından çıkanlar karşısında,

 

Ozan'ın yalnızca tek bir seçeneği var: Onunla işbirliği yapmak. Çünkü bu ipucu, doğru bildikleri her şeyi altüst ede Ali dostlarının kim olduğundan artık emin. Fakat koynunda beslediği yılandan habersiz... Büyük bir kararlılıkla şantajcının kimliğine ulaşmaya çalışacak. Onu araştırırken asıl düşmanını keşfetmesi ise an meselesi. 20 Dakika son bölüm izle Demirbahçe'de ise bir dostluk sınanacak. Zorba, Melek'le ilgili cevabını henüz vermedi. Zorba hangisini seçecek: Melek'in ebedi dostu kalmayı mı, koynundaki yılan olmayı mı? Kuzgun yeni bir ipucuyla Ozan'ın karşısına çıkacak. Kuzgun'un ağzından çıkanlar karşısında, Ozan'ın yalnızca tek bir seçeneği var: Onunla işbirliği yapmak. Çünkü bu ipucu, doğru bildikleri her şeyi altüst edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder