26 Nisan 2013 Cuma

Karagül 5.Bölüm

Ebru ve çocukları Murat'tan kalan arsada zor bir gece geçirirler. Ebru'nun hikâyesinden etkilenen Fırat, ona geçmişinin sır perdesini aralar. Murat'ın dosyasının kapanmadığını öğrenen Kendal Murat'ı boğduğu yere gider ama bir çift göz onu izlemektedir. Kendal'ın Narin'e olan yakınlığından rahatsız olan Özlem, Narin'in sabrını zorlar. Karagül 5.Bölüm izle İkili arasındaki gerilim Kadriye'ye yansır. Kızlarını bir süreliğine Halfeti'de kalmaları konusunda yatıştırmaya çalışan Ebru'yu, Oğuz'un sürpriz ziyareti beklenmedik bir karara sevk edecektir. Medya365 - Fox Tv'de her cuma ekranlara gelen,

fragmanı yayınlandı. Karagül Dizisi yeni bölüm de neler olacak? 26 nisan cuma günü yayınlanacak olan Karagül son bölüm özeti haberimizde. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği Karagül dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer almakta. Başrollerini Ece Uslu ve Özcan Deniz paylaştığı Karagül dizisi 5. bölümü ile bu cuma saat 20:30'da Fox ekranlarında. Karagül 5. bölüm özeti: Murat'tan kalan arazide zor bir gece geçiren Ebru ve ailesi kötü durumdadır. Fırat, Ebru'nun başından geçenlerden çok etkilenmiştir. Kendal, Murat'ın boğulduğu yere gider fakat orda onu izleyen birisi vardır. Özlem, Kendal'ın Narin'e olan ilgisinden rahatsızdır. Özlem ve Narin arasındaki çatışma, Kadriye'yede yansımaktadır. Kızlarını bir süreliğine Halfeti'de kalmaları konusunda yatıştırmaya çalışan Ebru'yu, Oğuz'un sürpriz ziyareti beklenmedik bir karara sevk edecektir.

Genel tanıtım: Geri gelmen için o kadar dua ettim ki, bunun bir kabus olması için... Babam öldüğünde bile bu kadar korkmamıştım! Ne olur bir başıma bırakma beni! Lütfen geri dön Murat , bizi yalnız bırakma!" Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam... Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle bir başına kalır. Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor . Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor. İmkansıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların hikayesi.. Karagül Dizisi her Cuma 20.30'da FOX'ta! Tek Bir Saç Teliniz Daha Dökülmesin... Bakın Ne ile Fox TV'de yepyeni bir dizi başlıyor. Karagül'ün ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği ve büyük bir merakla beklenen Karagül ilk bölümüyle geçen hafta seyirciyle buluştu. Dizi, ismini sadece Şanlıurfa'da yetişen Karagül çiçeğinden alıyor. Yine Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde doğal bir platoda çekimleri gerçekleştirilen dizinin ilk başrol oyuncuları Bülent İnal ve Şebnem Bozoklu olarak belirlenmişti. Ancak yaşanan anlaşmazlıklardan dolayı başrol oyuncuları değiştirilip Ece Uslu ve Yavuz Bingöl ile anlaşmaya varıldı. Zerda dizisinde de birlikte başrolü paylaşan iki usta oyuncu yıllar sonra Karagül dizisi için kamera karşısına geçti. Karagül dizisi Fox TV ekranlarında zamanda başladı. Başrollerini Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Ece Uslu ve Özlem Conker'in paylaştığı, Karagül çok yakında FOX TV ekranlarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder