24 Nisan 2013 Çarşamba

Pis Yedili 66.Bölüm Konusu - Özeti

Pis Yedili 66.Bölüm izle Fragmanı İzle... Pis Yedili 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Pis Yedili dizisinin 66. bölümü 24 Nisan Çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanacak. Pis Yedili kahkahalarla izleyeceğiniz bir bölümle hayanlarının karşısına çıkacak. Pis Yedili'nin 66.yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Pis Yedili dizisinin son bölümündeki TNK konseri izleyenleri ekran başına kilitledi. İşte Pis Yedili 66. yeni bölüm fragmanı... Kahkahanın bir an olsun eksik olmadığı Pis Yedili bomba gibi bir bölümle fanatiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Pis Yedili 66. bölümüyle 24 Nisan Çarşamba akşamı hayranlarıyla buluşacak. Pis 7li dizi konusu,

 

Pis Yedili dizisinin konusu, Pis Yedili hikayesi Pis 7 li dizisinin konusu: Mahalledeki lise yanınca, devlet burada okuyan çocukları, civardaki liselere yerleştirir; ancak 4 ü erkek 3 ü kız lise öğrencisi açıkta kalırDevlet, onları da özel bir okula yerleştirmek durumunda kalır Mahallenin hayta ları, zengin ailelerin çocuklarıyla aynı çatı altında buluşunca çatışmalar da başlar çünkü okulun yedi yeni öğrencisi tam bir Pis Yedili çetesi gibidir Her birinin de lakapları vardırBayrampaşalı , Or co , Kar Beyaz ve Trafo lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı nedeniyle Cimbom , esmerliği yüzünden Kara Biber , her işe karışması nedeniyle adı Salça ya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üzerine getirecektir Pis Yedili 66. bölüm fragmanı izle - Show TV ekranlarının en çok izlenene yapımlarından birisi olan Pis Yedili dizisi bu akşam yepyeni bölümü ile izleyicileri ile buluşacak.

Pis Yedili dizisinin yeni bölümünde her hafta güldüren Orço bu haftaki bölümde ağlatacak.Pis Yedili 66.Bölüm fragmanı ve özeti izle Show Tv'nin beğenilerek takip edilen gençlik dizisi Pis Yedili'nin bu haftaki bölümünde Orço herkesi gözyaşlarına boğacak. Ekranlarda gençliğin fenomen dizisi haline gelen Pis Yedili'nin güldüren karakteri Orço, ilk defa herkesi hüzne boğacak. Pis Yedili 66. bölümde  Orço'nun sürekli diline doladığı ve kimsenin varlığına inanmadığı "Milano'daki amca"sı İstanbul'a gelir.  Pis Yedili, inanmadıkları amcayı karşılarında görünce çok şaşırırlar. Sevinçten deliye dönen Orço çok mutludur. Fakat mutluluğu kısa sürecek ve Orço ilk defa ağlayacak ve herkesi ağlatacaktır. Pis Yedili 66. bölümü ile bu akşam Show Tv ekranlarında olacak....   Pis Yedili dizisinin 66. bölümü bu akşam Show TV ekranlarında olacak. Pis Yedili kahkahalarla izleyeceğiniz bir bölümle karşınıza çıkacak. Pis Yedili'nin 66.yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

 

Pis Yedili dizisinin son bölümündeki TNK konseri izleyenleri ekran başına kilitledi. İşte Pis Yedili 66. yeni bölüm fragmanı.. Kahkahanın bir an olsun eksik olmadığı Pis Yedili bomba gibi bir bölümle fanatiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Pis Yedili 66. bölümüyle bu akşam hayranlarıyla buluşacak. Pis Yedili dizisinin merakla beklenen 66.Bölüm fragmanı yayınlandı. Pis Yedili 66. Bölümde Yaşanacaklar...Cimbom'un yaptığı resim okulda sergilenmeye hak kazanmıştır. Fakat Esma Sultan, Cimbom'un da resminin sergileneceğini öğrendiğinde resmi alıp en arkalara koyar. Cimbom buna çok bozulur. Bu duruma şahit olan Furkanlar'ın aklına yine bir cinlik gelir. Trafo, Gülcan'ı görmeye Tekirdağ'a gider kimseye haber vermeden. Okul çıkışında Gülcan'ı bekler fakat gördükleri karşısında şok olur. Orço'nun Milano'daki amcasının gelmesiyle, Orço'ya bu konuda inanmayan Pis Yedili çok şaşkındır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder