28 Şubat 2013 Perşembe

İntikam 8.Bölüm izle

Gözler Yağmur'un üzerinde... Derin'in aniden, üstelik bir cinayetle karşısına çıkması Yağmur'un tüm planlarını altüst eder Uzun bir süreden sonra biraraya gelen ikili, önce Adem'in cesedinden kurtulurlar. Fakat Yağmur'un içi hiç rahat değildir. Derin'i güvenli bir yere gönderene kadar, onu gizlemek zorundadır ve yine Hakan'dan yardım ister.

Kurtlar Vadisi Pusu 183.Bölüm Tek Parça izle

10 yıldır televizyon dünyasında aksiyon dizisi olarak 1.sırayı kimselere kaptırmayan Kurtlar Vadisi Pusu\'da aksiyon ve heyecan dur durak bilmiyor ve Kurtlar Vadisi Pusu hiç olmadığı kadar yine heyecanlı… Kurtlar Vadisi Pusu 183.Bölüm Tek Parça izleYıllardır süregelen bir alışkanlık haline gelen kurtlar vadisi Pusu yine sevilen yepyeni bölümleriyle ekranlar da olmaya devam ediyor. İçeriksel olarak derin devlet konusunu ele alan ve bazı incelemeler sonucu alınan kararlara göre doğruluk payınında oldukça yüksek olan Kurtlar Vadisi Pusu\'nun 182.bölümünde Polat Alemdar\'ı teslim almak için gelen İsrail askerlerine Akif Polat\'ı vermeyip yüzünü sardıktan sonra arkadaşları tarafından gelen ekibe teslim ediliyor.

27 Şubat 2013 Çarşamba

Hobbit Beklenmedik Yolculuk Türkçe Dublaj izle

Hobbit Beklenmedik Yolculuk Türkçe Dublaj izle Aralık'ta vizyona giren Hobbit filmi 2013 yılının en çok izlenen filmlerinden biri olmaya aday gösteriliyor. Yüzüklerin Efendisi serisinin devamı olarak nitelendirilen Beklenmedik Yolculuk izle sitemize eklenmiştir. Film henüz sinema çekimidir malesef şimdilik altyazılı izle olarak yayınlayabiliyoruz. Türkçe Dublaj izle seçeneği çıkar çıkmaz sitemizde yerini alacaktır.   Film hakikaten bomba gibi bir film kostümler olsun animasyonlar efektler olsun oyunculuk vs herşey çok profesyonel 166 dakikanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız sıkılmadan heyecan içerisinde izleyeceğiniz süper bir filmden bahsediyoruz Filmin yönetmen koltuğunda bir çok filmden tanıdığımız usta yönetmen Peter Jackson'u görüyoruz oyuncu kadrosuna baktığımızda ise Andy Serkis, Cate Blanchett, Elijah Wood, Hugo Weaving ve Ian McKellen kadroyu tamamlıyor 2012 ABD ve YeniZelanda'da çekimleri tamamlanan film 14 aralıkta türk izleyicisi ile buluşmuştur.

Kuzey Güney 63.Bölüm izle

Kuzey Güney 63.Bölüm izle Kuzey Güney 63.Bölüm Tek Parça izle, Kuzey Güney 63.Bölüm Full HD izle, Kuzey Güney 27 Şubat izle

En Son Çıkan Filmler

En Son Çıkan Filmler Televizyonlar artık giderek sıkıcı hale gelmeye başladı. Aynı yayınların tekrarı insanlar üstünde giderek olumsuz tepki yaratmaya başladı. İşte bu durumda sinema yeniden devreye girdi. Sürekli olarak zaman ayıramadığımız ve kaçırdığımız harika filmleri izlemek için artık çok güzel bir yol var. Bütün evlerde mevcut olan internet sayesinde artık film izleme keyfimizde giderek artıyor. Bu konuda yapılmış en iyi sitelerden biri olan vkfilmizle.com size hem online film izleme keyfi hem de hd film izleme keyfini aynı anda yaşatıyor. Online film izleme keyfi özellikle sinemaya gidecek zaman bulamayan kişiler arasında giderek artan bir tercih. İş ya da zaman itibariyle sinemaya ayıramadığımız vakti evimizden oturduğumuz yerde birkaç tuşa basarak internet üstünden izleme ayrıcalığına sahibiz. Bu konuda özellikle vkfilmizle.com sitesi size sunduğu hd film izleme ayrıcalığıyla keyfinize keyif katıyor. Daha kaliteli görüntü ve kesintisiz yayınıyla istediğiniz filmi ister Türkçe ya da ister altyazılı olarak takılmadan, kesilmeden istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Online film izleme keyfi hem size hem de ailenize güzel saatler yaşatacaktır. Eskiden daha fazla televizyonda yer alsalar da çocuklar da bu sitede unutulmuş değil. İsteyipte izleyemedikleri çizgi filmler ve animasyonlar siteden rahatlıkla izlenebilir. Siteye girdiğinizde açılan ekranda en son eklenen filmleri görebilir ve bunların üstünden yer alan ımdb puanından filmin ne kadar beğenildiğine dair bir fikir edinebilirsiniz. Yeni filmler, yerli filmler, animasyon filmler, eski filmler ve tabi ki kült filmler sitede yer alıyor.

26 Şubat 2013 Salı

Muhteşem Yüzyıl 88.bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl 88.bölüm izle ile 27 Şubat muhteşem bir bölüm ile yine izleyiciyi ekrşana kilitleyecek. Hürrem, Hatice Sultan'ın kurduğu tuzağa düşer ama Hürrem bu ölmeyecek yine kurtulacak. Şah Sultan'ın İbrahim'e yazdığı mektupla deliye dönen Hatice, Şah Sultan'ı sarayından kovuyor. Şah Sultan, Hürrem'in oyunu olduğunu söylese de sırrı ifşa oluyor. İtalya seferindeki Süleyman, İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hissediyor. Manisa'da ise Mustafa gizemli bir kadınla tanışıyor. Süleyman Hürrem'in başına gelenleri öğrenince, Şah Sultan hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkıyor. Düşmanlarının oyununu bozduğunu düşünen Hürrem, hiç beklemediği bir tuzağın içine çekiliyor.

25 Şubat 2013 Pazartesi

İşler Güçler 31.Bölüm izle

Star TV`nin her bölümde eğlence dozu artan dizisi İşler Güçler`in Modern Muzip Yalanları ekran başındakileri gülmekten kırıp geçiriyor. İşler Güçler, 26 Şubat Salı akşamı Star TV ekranlarına 31. Bölümü ile geliyor. İşler Güçler 31.Bölüm izle

20 Dakika 9.Bölüm izle

Kuzgun şüphelerinin peşinde Melek'le yüzleşti. Melek'in kim olduğu Kuzgun'un gözünden kaçmayacak. Artık bu kadınla ilgili bir şey biliyor. Fakat Melek'le ilgili bir şeyler bilen biri daha var. Özgür. Sonunda bildiklerini Ali'ye anlatacak.

Yalan Dünya 42.Bölüm izle

Yalan Dünya 42.Bölüm, Yalan Dünya 42.Bölüm Tek Parça izle, Yalan Dünya 25 Şubat izle

Yer Gök Aşk 109.Bölüm Tek Parça izle

Hamiyeti şok eden misafir! Yer Gök Aşk 109.Bölüm Tek Parça izleSevda çok kararlı olmasına rağmen, Ali Ömer'e oğlundan bahsedemez. Ali Ömer'in ise Hamiyet'le ilgili sürpriz bir haberi vardır. Sevda, Hamiyet'le konuşur. Ona yapacağı teklif hem Hamiyet'i, hem Ali Ömer'i çok şaşırtır. Münevver annesine çok kızsa, acı çekse de taviz vermemeye kararlıdır. Sultan bu haline çok üzülür, Hamiyet'le konuşmanın zamanı gelmiştir. Hamiyet, Yılmaz ve Münevver'i konağa dönmeleri için ikna etmeyi başarır. Ne var ki, davetsiz iki misafir Hamiyet'i şoke eder.

Karadayı 20.Bölüm izle

Feride'ye büyük sürpriz! Karadayı 20.Bölüm izleSerra'nın Turgut'la ilgili söyledikleri Feride'yi şoke eder. Serra'nın açıklamalarıyla Mahir, cinayet günündeki saklı detayları araştırmaya başlar. İyice köşeye sıkışan Turgut ise çok önemli bir tanığın peşine düşer. Turgut, Mehmet Saim'i Mahir'le ilgili dolduruşa getirir. Mehmet Saim, Feride ve Mahir'in gizli ilişkilerini öğrenmek için harekete geçer. Feride, sorularına cevap bulabilmek için Kara ailesini yakından tanımaya karar verir. Nazif'in evine giden Feride'ye kapıyı Mahir açar.

23 Şubat 2013 Cumartesi

Lale Devri 102.Bölüm

Lale Devri dizisi 23 Şubat 2013 Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde neler olacak? Lale Devri 102.Bölüm izle İkbal ve Şeref'le konuşan Toprak, Zümrüt'ün yaptıkları hakkında somut bir kanıt elde edene dek sessiz kalmaya karar verir. Toprak, büyük badireler atlatan Çınar Berk'in ilk yaş günü için kreşte büyük bir kutlama yapar. Çınar Berk'i Yeşim'in mezarına götüren Toprak, duygulu anlar yaşar. Ancak mezarlıktaki çiçekler kafasını karıştıracaktır. Tibet yüzünden gerilen Çınar ve Necip'in arası bozulmuştur ancak Yusuf'un anlattıklarıyla Reyhan'ı kurtarmak için birlikte harekete geçeceklerdir. Zümrüt'ün Haluk'la bağını çözmeye çalışan Toprak, Haluk'un evine gider, burada karşılaştığı gerçekler onu şok edecektir.

22 Şubat 2013 Cuma

Harem 21.Bölüm Tek Parça izle

Harem 21.Bölüm, Harem 21.Bölüm izle, Harem 22 şubat cuma izle Sultan Küçük Esat'ın ağrıyan dişine çare olmak için tüm saray seferber olmuştur. Dişçiden korkan ve bunu belli etmemeye çalışan Küçük Esat'a yapılan hiçbir şey fayda etmez. Çaresiz dişçiye görünmeyi kabul eden Sultan'a dişçi ayarlayan Çıngıraklı, Zehire ve Mozaikli'nin yaptığı planla Esat'a dişçi vasıtasıyla suikast hazırlayacaklardır. Ulan Bator Basur'a olan borçlarını ödeyemediği için aklına bir fikir gelir. Kendisini çok hasta olarak gösterir ve Sultan Küçük Esat'ı kendisini ziyaret etmesi ve borçlarını silmesi için sarayına davet eder. Mürebbiye Bihter, Küçük Esat ve Abide'nin birlikte vakit geçirmesini engellemek için Esat'ın kızlarına korku dolu masallar anlatıp kızların aklına girer.

Huzur Sokağı 23. bölüm Tek Parça izle

Huzur Sokağı 23. bölüm Tek Parça izle, Huzur Sokağı 23. bölüm özeti, Huzur Sokağı yeni bölüm bu akşam ekranlarda yine nefes kesecek, Huzur Sokağı 23. bölümde bu akşam neler olacak, Huzur Sokağı 23. bölüm ile bu akşam yine herkesi ekrana kilitliyecek, Huzur Sokağı yeni bölüm ile bu akşam saat 20:00 de ATV ekranlarındasizlerle olacak!... Feyza, Bilal'in Şükran'a karşı duyguları olduğundan her geçen gün daha çok şüphelenmektedir. Diğer taraftan, Rezzan'ın bir sözü sayesinde yüreği yeniden umutla dolar. Hacer ise kız kardeşi Şükran'ın Bilal'le olması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Düğün öncesi kına gecesi hazırlıkları sürerken; Saadet bir fırsatını bulup nişanı bozmak istemekte ve bunun için de Bilal'den bir hareket beklemektedir. Kendini, Şükran'ı yanlış evlilik kararından döndürmek zorunda hisseden Bilal, bunu yaparken Feyza'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Dila Hanım 22.Bölüm Tek Parça izle

Dila ile Rıza nikah masasında Seyit Bey'in kalp krizi geçirdiğini öğrenir. Dila henüz nikah kıyılamadan masadan kalkmak zorunda kalır. Durumu çok ağır olan Seyit Bey, Dila'dan Barazoğlu Ailesine ve servetine sahip çıkacağına dair söz vermesini ister. Dila kayınpederini kıramaz ve söz vermek zorunda kalır Dila Hanım 22.Bölüm Tek Parça izle Azer ve Sultan, Seyit Bey'in yeni bir vasiyet yazarak bütün serveti Dila'ya bıraktığını öğrenir. Her ikisi de Dila'ya diş bilemektedir. Dila, Canip ile Hayriye'nin çiftlik hesaplarında yaptıkları yolsuzlukları fark eder. Canip ve Hayriye kovulmamak için bir çözüm bulmak zorundadır. Rıza, Dila'nın kendisine yazdığı mektubun annesi yüzünden Azer'in eline geçtiğini öğrenir. Melike Hanım'la Rıza'nın arası gittikçe açılmaktadır. Melike oğluyla arasındaki gerginlikten Dila'yı sorumlu tutmaktadır. Düşmanları gittikçe artan Dila'nın ise tek isteği Rıza ile evlenerek mutlu olabilmektir. Fakat kimin tarafından yapıldığı belli olmayan çok tehlikeli bir hamleyle karşı karşıya kalır.

21 Şubat 2013 Perşembe

Umutsuz Ev Kadınları 53.Bölüm izle

Umutsuz Ev Kadınları 53.Bölüm izle , Umutsuz Ev Kadınları 53.Bölüm Tek Parça izle, Umutsuz Ev Kadınları 20 Şubat Perşembe izle

HD Film izleme Sitesi

Yönetmenliğini Quentin Tarantino'nun yapmış olduğu bu film de Leonardo Dicaprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Christoph waltz ve Jonah Hill gibi ünlü isimler oynamaktadır. film izle  Bir ABD filmi olan bu film de hem aksiyon hem dram hem de suç göreceksiniz. Çünkü bu film bütün hepsini kapsayarak filme güzel bir tat vermektedir. Filmin konusu ise; Amerika'nın kendi içerisinde yaşamış olduğu iç savaşlarından iki yıl önce gibi bir süre içerisin de eziyet çekmiş bir köle ile bir Alman avcı olan Dr. King Schultz 'un birbirleri ile yüzleşmesini anlatan bir hikâye olup, bu kişileri merkez alıp, bu kişilerin etrafın da oluşan olayları anlatan bir filmdir. Brittle kardeşlerin öldürülmesi ile suçlanan Schultz'u Özgür yapmak Django'ya bağlıdır. Fakat Schultz özgür olmak yerine, Django'dan daha zor bir görev yapmasını ister. Django görevi tamamı ile bitirerek başarıya ulaşır. Fakat Django Schultz'in yanından ayrılmaz. Şimdiki en büyük görevleri ise ellerinde bulunan avcılık yetenekleri ile Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının ellerinden kurtarmak olacaktır. Bu büyük macerayı izlemek sizlere büyük bir keyif verecektir. hd film izle  sinema izle Bu film efektleri ve güzel sahneleri ile izleyicilerin ilgisini çekerek onlara farklı bir bakış açısı sunuyor. Bu film western bir yapımdır. Beyaz perde'de 1 Şubatta sunuma çıkacaktır. Film 2.45 saat südre sıkmadan izleyicilerin beğenisini kazanıyor. İlk başta zaman kaybı olarak düşünülebilecek bir film olsa da izledikçe filmin zaman kaybı olmadığını göreceklerdir. Tam bir Tarantino klasiği olan bu film izleyicileri şaşırtmayacak niteliktedir. Film akıcı olması sayesinde de izleyicilerin sıkılmasına izin vermiyor aksine gittikçe merak uyandırıyor. Filmdeki bütün detaylar ve filmin müzikleri dahi filmin akıcı olmasına yardımcı oluyor. Herkesin izlemesi gereken bu filmi sakın kaçırmayın. İyi seyirler.

İntikam 7.Bölüm izle

İntikam 7.Bölüm izle Kendi izlerini silmek isteyen Adem, Leyla"nın apartman girişindeki kamera kayıtlarına ulaşıyor ve Leyla"nın evine kendinden sonra girdiği görülen Hakan"ın peşine düşüyor.Leyla yoğun bakıma alınır, durumu kritiktir. Polis intihardan şüphelenirken Haldun, Şahika"nın yaptırdığını düşünmektedir. Evdeki gizli kamera kayıtlarını izleyen Hakan, bunu Leyla"ya kimin yaptığını öğrenir ve hemen Yağmur"u arar. Haldun da Adem"den şüphelenir ve onu sorguya çeker. İntikam Yeni Bir Dizi Olmasına Rağmen En Çok İzlenen Dizi Oldu İzleyicilerinden Tam Puan Alan İntikam Dizisi Heyecan Dolu Yeni Bölümleriyle İzleyicilerini Ekrana Kilitliyor.İntikam 7. Bölüm 21 Şubat 2013 Kanal D'de Canlı İzle her bölümü büyük bir merak ve heyecanla beklenen sevilen dizisi Yeni Bölümünü İzle Yağmur ve Emre arasındaki romantik saatler damgasını vuracak. Selen nedeniyle Yağmur ile arası açılan Emre, genç kadının gönlünü almak için harekete geçer. Yağmur'un evine gelen Emre, onu Rüzgar'dan kıskandığını da itiraf eder. Ancak her geçen gün daha çok bağlandığı Yağmur'un cazibesine yenik düşen Emre, kendini onun kollarına bırakır. Yağmur'un çekimine kapılan Emre, genç kadına iyice aşık olur.

20 Şubat 2013 Çarşamba

Ayna İtalya Belgeseli

Değerli sunucu Sami Orhan bu kez bize İtalya'dan merhaba diyor dünyayı karış karış gezen şanslı sunucu bakalım bizlere neler anlatacak. 59 milyon nüfusa sahip başkenti Roma olan bir akdeniz ülkesi İtalya Çizme şekline benzeyet haritası ile uzun sahillere sahip İtalya, güzede Alp Dağları Dünyanın en çok turist çeken ülkelerinden biridir. Hala aktif olan etna yanardağıda bu ülkedededir. Moda Futbol Makarna Pizza ve Lüx marka otomobillerle kendinden söz ettiren güzide bir ülke ayrıca dünya'nın en büyük 6. ekonomisine sahiptir Ayna İtalya Belgeseli izle

Merhamet 2.Bölüm izle

Merhamet 2Bölüm izle Dizide Özgü Namal, yoksul bir kız çocuğuyken hayatın zorluklarına göğüs gerip başarılı bir kadın haline gelen Narin karakterine hayat veriyor. Kimsenin yardımı olmadan iyi bir kariyere sahip olan Narin'in çocukluğu acımasız ailesinin eziyetleriyle geçmiştir. Küçük bir kasabadan yola çıkacak olan Narin'in karşısına İstanbul, fırsat üstüne fırsat çıkaracaktır. Narin, İstanbul'da hayat mücadelesi verirken çok zengin olan Deniz ile karşılaşacak ve birbirlerine sımsıkı tutunacaklardır. Ev arkadaşı olup, sağlam bir dostluk kuran ikilinin ilişkisi Deniz'in kıskanç kardeşi Irmak'ın planlarıyla yıkılmaya çalışılacaktır.

Kuzey Güney 62.bölüm Tek Parça izle

Kuzey Güney 62.bölüm Tek Parça izleBarış, Kuzey'i savcılığa şikayet ediyor. Ve Kuzey, bir kez daha demirparmaklıklar ardına giriyor. Şeref, Kuzey'e göre, Ali'nin emanetine göz dikmiş, bunu da sinsi sinsi yapmıştır. Kuzey Şeref'i affetmeyecektir. Sami'nin Aynur'la yüzük taktığı gün, Kuzey, Şeref'in başka şeyler de sakladığını öğrendiğinde, kontrolünü tamamen kaybeder. Öte yandan Güney'in etkisiyle, Cemre'nin düşmanlarıyla iş birliği yaptığını düşünen Barış, Cemre'yle aralarındaki anlaşmayı bozar ve Kuzey'i savcılığa şikayet eder. Cemre evi terk eder, annesinin evine yerleştiğinde ise bir eksiklik hisseder. Pusula kolyesini Barış'ın evinde unutmuştur. Cemre, Kuzey'i Ali'nin mezarında bulur. Kuzey yine güvendiği insanlardan darbe yemiş, tek dostuna sığınmıştır.

Muhteşem Yüzyıl 87. bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl 87. bölüm izle fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl 87. bölümde Hatice Sultan'dan Hürrem'e büyük tuzak. Hürrem Sultan'a neler olacak? Muhteşem Yüzyıl yeni bölümde Hürrem Sultan öldürülecek mi? Muhteşem Yüzyıl 86. bölümde neler oldu? Muhteşem Yüzyıl 86. bölüm özet Şehzade Mustafa tahta yürüyecek mi? Bir yanda Şehzade Mustafa'nın tahta yürüdüğü haberi; diğer yanda Süleyman'ın ağır yaralı olduğu haberi saraya bomba gibi düşüyor. Hürrem, Mustafa' yı durdurmak için harekete geçiyor. Şehzadeleri için endişe duyan Hürrem'e, Şah Sultan destek oluyor. Ancak ona güvenmeyen Hürrem, hayati bir karar veriyor. Ancak bu kararla birlikte Hürrem'in hayatı kabusa dönüyor. Ağır bir darbe alan Hürrem, düşmanlarına karşı meydan okuyor!