26 Nisan 2013 Cuma

Dila Hanım 29.Bölüm

Rıza, Arzu'ya ısrarla çocugun kimden olduğunu sorar ve tartışmaları devam eder. Arzu'nun Rıza'ya olan sevgisi, Selçuk'un ise Rıza'ya olan düşmanlığı bir araya gelmiştir ve Selçuk Arzu'ya Rıza'yla ilgili bir anlaşma yapmak istedigini söyler.
Dila Hanım 29.Bölüm izle Azer'in Sultan'a olan şiddeti ve bu şiddetin Eren'e de yansıması Dila'yı çok kızdırır ve Azer'in konaktan kovulmasına sebep olur.
Hayriye ile Canip Selamoğlu konagına yerleşirler. Konaktan aldıkları bilgileri Azer'e anlatıp Azer'den para koparmanın peşine düşerler fakat iş planladıkları gibi yürümez.
Dila'nın Rıza'ya olan güveni tam anlamıyla sarsılmıştır ve kendini işine vermiştir. Fakat Rıza'yla her karşılaşmalarında güvensizligi, çaresizligi ve Rıza'ya olan aşkı bir araya geliyordur.

Dila Hanım 29.Bölüm fragmanı izle,Dila Hanım 29.bölüm fragmanında neler olacak? Dila Hanım heyecanı bitti mi? Melike Hanım'ın Rıza'nın bir kızı olduğunu söylemesi Dila'yı çok derinden etkiler. Dila bu konuda Rıza ile yüzleşmek için değişik bir yol seçer. Barazoğlu konağından atılan Canip ile Hayriye kendileri için bir kurtuluş yolu ararlar. Hayriye son çare olarak gördüğü birisinden yardım istemeye gider. Dila ile Rıza'nın arasının bozuk olduğunu fark eden Selçuk yeni bir oyun oynamaya başlar. Selçuk sürpriz bir çıkış yaparak kafaları karıştırmayı başarır. Fatma'nın Serdar ile görüştüğünü öğrenen Rıza kız kardeşi ile ciddi bir konuşma yapar. Fatma-Serdar ilişkisinin ilerlemesi Azer'i iyice çileden çıkartır. Azer bütün köprüleri atmaya kararlıdır. Raşit'in çiftlikte işe başlaması zaten sıkıntıda olan Sultan'ı iyice köşeye sıkıştırır. Rıza'ya zarar vermek için her yolu denemeye devam eden Selçuk, Selamoğlu ailesine bir darbe daha vurabilmek için kendisine yeni bir hedef daha seçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder